Tantra

Antautua tuhoon turvassa. Korjaantua luottamuksessa ja yhteydessä.

Mitä tantra on minulle

Tantra on tuonut minut lähemmäs itseäni - autenttisuutta. Koen olevani enemmän läsnä itselleni, sinulle ja maailmalle. Tästä tilasta käsin on tapahtunut suuria sisäisiä muutoksia, joiden ansiosta olen entistä tietoisempi ja rakastavampi. Elämääni on tullut lisää sydämen lempeyttä, mielen keveyttä, kehollista nautintoa, villiä heittäytymistä, upeita kohtaamisia. Tunnen eläväni syvemmin, laajemmalla skaalalla. Rohkeutta ja rehellisyyttä katsoa armollisesti omia kasvun kohtia. Ulkoisesti elämä näyttäytyy melko samanlaisena kuin aiemminkin, mutta ymmärrän, että kasvun paikat ovat suurimpia ja kauneimpia hetkiä. Haastavissa hetkissä käännyn sisäänpäin, tarkistan oman tilan hyväksymisen ja läsnäolon kautta, lisäksi hengitän. Miten helppoa! Tämän toisinaan unohtaa kunnes jokin ulkopuolinen asia tönäisee minut jälleen omalle polulleni.

ELÄMÄ VIRTAA MINUSSA JA MINÄ ELÄMÄN VIRRASSA.


Tantra oli aluksi minulle erilaisia kehollisia harjoituksia ja meditaatiota esim. tantratapahtumissa ja kurssipäivissä. Näissä tilanteissa tulin tietoiseksi turhista kiinnipitävistä uskomuksista, jotka eivät enää palvelleet kasvua, estivät aitoa olemustani. Tantra on kehollinen tapa nähdä piilossa olevia mielenrakenteita ja armollisen hyväksymisen avulla vapautua kohti omaa sydämen totuutta. Nähdä omat varjot ja tiedostaa miten ne muokkaavat omaa käyttäytymistä. Näin suojelemme haavoittuvaa herkkää sisintä. Samalla voimme ilolla havaita lisääntyvä valo sisällämme, joka loistossaan valaisee ympäristönkin.

Tantra opetti myös sen, että voin lempeästi luopua päämäärästä sekä suorittamisesta ja antautua sallivaan luottamukseen, jossa kaikki on täydellisesti kohdallaan juuri nyt. Tämä erityisesti toi uuden kauniin syvemmän tason kokea omaa seksuaalisuutta, jota olin tavoitellut koko aikuisikäni, kuitenkaan sitä saavuttamatta.

Pikkuhiljaa nämä mullistavat muutokset näkyivät myös arjessani. Tietoisena olemista jokaisessa hetkessä. Olen ikäänkuin kaksoisroolissa, koen ja todistan itseäni yhtäaikaisesti. Pysähtymistä itsensä äärelle ja kysyä itseltä, "Mitä minulle kuuluu?", "Miltä minusta tuntuu?" Ja antaa vastauksen kiirehtimättä tulla sydämestä, vaikka se tekisi kipeää, totuus usein hetken kirpaisee, lopulta kuitenkin vapauttaa uudelle tulevalle. Tämä kaikki tekee elämästä huikean ja mielenkiintoisen mysteerin, jota saa lapsenomaisen uteliaana kokea todeksi itsessään ja muissa. Tantra on minulle näitä kaikkia ja paljon muutakin mitä ei pysty sanoiksi pukemaan. Yksinkertaisesti se on yhteyttä itseen, toisiin ja maailmaan. Se on Elämä Tässä ja Nyt.


TARJOAN TANTRISTA ELÄMÄNTAPA-VALMENNUSTA.

Lähtisitkö kanssani tutkimaan mikä estää sinua elämästä suuremmalla potentiaalilla, kaatamaan näkymättömiä muureja? Haluaisitko vapautua rohkeammin elämään omaa intohimoista elämää, kokea itseä herkemmin, syvemmin ja aidommin?