Tantra

MITÄ TANTRA ON MINULLE

Tantra on tuonut minut lähemmäs itseäni - autenttisuutta. Koen olevani enemmän läsnä itselleni, sinulle ja maailmalle. Tästä tilasta käsin on tapahtunut suuria sisäisiä muutoksia, joiden ansiosta olen entistä tietoisempi ja rakastavampi. Elämääni on tullut lisää sydämen lempeyttä, mielen keveyttä, kehollista nautintoa, villiä heittäytymistä, upeita kohtaamisia. Tunnen eläväni syvemmin, laajemmalla skaalalla. Rohkeutta ja rehellisyyttä katsoa armollisesti omia kasvun kohtia. Ulkoisesti elämä näyttäytyy melko samanlaisena kuin aiemminkin, mutta ymmärrän, että kasvun paikat ovat suurimpia ja kauneimpia hetkiä. Haastavissa hetkissä käännyn sisäänpäin, tarkistan oman tilan hyväksymisen ja läsnäolon kautta, lisäksi hengitän. Miten helppoa! Tämän toisinaan unohtaa kunnes jokin ulkopuolinen asia tönäisee minut jälleen omalle polulleni.

ELÄMÄ VIRTAA MINUSSA JA MINÄ ELÄMÄN VIRRASSA


Tantra oli aluksi minulle erilaisia kehollisia harjoituksia ja meditaatiota esim. tantratapahtumissa ja kurssipäivissä. Näissä tilanteissa tulin tietoiseksi turhista kiinnipitävistä uskomuksista, jotka eivät enää palvelleet kasvua, estivät aitoa olemustani. Tantra on kehollinen tapa nähdä piilossa olevia mielenrakenteita ja armollisen hyväksymisen avulla vapautua kohti omaa sydämen totuutta. Nähdä omat varjot ja tiedostaa miten ne muokkaavat omaa käyttäytymistä. Näin suojelemme haavoittuvaa herkkää sisintä. Samalla voimme ilolla havaita lisääntyvä valo sisällämme, joka loistossaan valaisee ympäristönkin.

Tantra opetti myös sen, että voin lempeästi luopua päämäärästä sekä suorittamisesta ja antautua sallivaan luottamukseen, jossa kaikki on täydellisesti kohdallaan juuri nyt. Tämä erityisesti toi uuden kauniin syvemmän tason kokea omaa seksuaalisuutta, jota olin tavoitellut koko aikuisikäni, kuitenkaan sitä saavuttamatta.

Pikkuhiljaa nämä mullistavat muutokset näkyivät myös arjessani. Tietoisena olemista jokaisessa hetkessä. Olen ikäänkuin kaksoisroolissa, koen ja todistan itseäni yhtäaikaisesti. Pysähtymistä itsensä äärelle ja kysyä itseltä, "Mitä minulle kuuluu?", "Miltä minusta tuntuu?" Ja antaa vastauksen kiirehtimättä tulla sydämestä, vaikka se tekisi kipeää, totuus usein hetken kirpaisee, lopulta kuitenkin vapauttaa uudelle tulevalle. Tämä kaikki tekee elämästä huikean ja mielenkiintoisen mysteerin, jota saa lapsenomaisen uteliaana kokea todeksi itsessään ja muissa. Tantra on minulle näitä kaikkia ja paljon muutakin mitä ei pysty sanoiksi pukemaan. Yksinkertaisesti se on yhteyttä itseen, toisiin ja maailmaan. Se on Elämä Tässä ja Nyt.

TANTRINEN HOITO

Tantrinen hoito on koko kehoa huomioiva virtaava elämänenergiaa nostattava hoito.

Hoidon aikana on lupa rentoutua vastaanottamaan sallivaa, läsnäolevaa ja arvostavaa kosketusta. Antautuminen hyväksyvälle ja kuuntelevalle kosketukselle vailla suoritusta ja päämäärää voi auttaa mielen hiljentymistä ja lisätä kehon tuntemusten syvempää aistimista. Hoidossa on tila ja vapaus kuulua ja näkyä kaikki kehosta nousevat tunteet ja tuntemukset, nautinnosta suruun, ilosta häpeään. Hoitajana kuuntelen, mikä sinulle on juuri siinä hetkessä tarpeellista. Kosketus voi olla seksuaalienergiaa nostattavaa, hidasta maadoittavaa tai paikallaan turvaa luovaa kosketusta.

Miksi tulla tantriseen hoitoon

  • Keho kaipaa hyväksyvää läsnäolevaa kosketusta
  • Kaipaat kokonaisvaltaista mielen ja kehon rentoutumista
  • Haluat lisää energiaa ja elinvoimaa
  • Haluat tutkia turvallisesti omia tarpeita ja rajoja
  • Kärsit seksuaalisista haasteista, esim. tunnottomuus, kivut, orgasmivaikeudet
  • Haluat oppia laajentamaan seksuaalienergian virtausta koko kehoon
  • Koet häpeää kehosta ja seksuaalisuudesta
  • Tarve tulla kuulluksi ja nähdyksi

Hoidon kulku

Yhteydenotto lomakkeessa voit lyhyesti kertoa miksi haluat tulla hoitoon. Tullessasi hoitoon pääset aluksi istumaan Neurosonic tuoliin 10 min. rentoutusohjelmaan. Ohjelma aktivoi sinun parasympaatista hermostoa jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen.

Tämän jälkeen keskustelemme lyhyesti sinun tämän hetkisen tilanteesi, lisäksi sovimme yhteisymmärryksessä sisältyykö myös genitaalit hoitoon.

Saat itse valita pidätkö hoidon aikana ihonmyötäiset vaatteet yllä vai haluatko olla alasti.

Käytän hoidossa manteliöljyä tai vaihtoehtoisesti MCT-öljyä eli kookosöljyä.

Hoidon aikana sinun on hyvä keskittyä kehosi tuntemuksiin ja tunteisiin mitä sinussa tapahtuu, olla kontaktissa kehoosi. Hengitykseen keskittyminen auttaa seksuaalienergian vapaampaa virtaamista, saatan hoidon aikana pyytää tietynlaista hengittämistä. Seuraan sinun reaktiota ja intuitiivisesti kosketan silla tavalla, joka palvelee siinä hetkessä. Kosketuksen laatu voi olla herkkää herättelevää hipsuttelua, lempeän pehmeää painallusta, sulavasti liukuvaa, nopean villiä, hitaan rauhoittavaa, turvallisen pitelevää. Hoidon päätyttyä voit lyhyesti jakaa hoidon aikana nousseita tuntemuksia, mikäli koet sen tarpeelliseksi. On hyvä antaa hoidon laskeutua koko olemukseesi lähipäivien aikana, antaa aikaa ja tilaa tietoisuuteen nouseville tunteille ja tuntemuksille.

Seksuaalienergian uudenlainen ja laajempi virtaus koko kehossa rohkaisee ilmentämään vapaammin omaa potentiaaliasi kaikilla osa-alueilla elämässäsi.

Olet lämpimästi tervetullut tantriseen hoitoon.TARJOAN MYÖS TANTRISTA ELÄMÄNTAPA-VALMENNUSTA

Lähtisitkö kanssani tutkimaan mikä estää sinua elämästä suuremmalla potentiaalilla, kaatamaan näkymättömiä muureja? Haluaisitko vapautua rohkeammin elämään omaa intohimoista elämää, kokea itseä herkemmin, syvemmin ja aidommin?