Kuka olen

Olen Virpi, VapaanaTuulissa. Utelias ja intohimoinen elämän monimuotoisuutta ja sydämen syvyyttä tutkiva herkkä kulkija. 

Olen kahden upean ja rakkaan lapsen äiti, neljän ihmeellisen ja valloittavan lapsenlapsen mummo.

Jo yli puoli vuosisataa elämän nälkä on tarjoillut sekä herkullisen maukkaita että kitkerän katkeria makupaloja suoraan lautaselleni. Vuosien saatossa olen oppinut valitsemaan elämän a´la carte listalta itselle kiinnostavia ja houkuttelevia makuja. Toisinaan olen yllättänyt itseni ja avoimen rohkeana valinnutkin jotain ihan uutta ja erillaista. Sen tähden elämä edelleen maistuukin ihanasti kaikissa makunystyröissä, ja antaumuksella nautin kaikista pienistäkin vivahteista. Olen ehtinyt tekemään työtä useilla aloilla, kotiäidistä ravintolakokkiin, tuote-esittelijästä luontaistuotekauppias-ja kahvilayrittäjään, energiahoitajasta tantriseksi elämäntapavalmenjaksi, TRE-ohjaajasta de-armouringhoitajaksi. Koen, että antoisin työni ja koulutukseni on tullut arjessa suhteessa itseeni ja lähimpiin. Avoimuus uusille kokemuksille, omien näkemysten kyseenalaistaminen ja vapaus muuttaa mielipidettä on vienyt kasvuani eteenpäin ihmisenä. Tämä kaikki sekä ilolla ja keveydellä höystetty sisäinen viisaus on lahjani maailmalle.


Miksi olen Vapaana?

Aiemmin en tiedostanut mitä kaikkea vapaus tarkoittaa. Se on voimakkain tunne jota olen tavoitellut koko aikuisikäni. Sydämessäni tiesin, että on olemassa jotain syvemmän tason vapautta mikä ei toteutunut sillä tavalla kuin toivoin. Koin, että ulkoiset rajoitukset kuten perhe ja työ olivat syitä miksi en tuntenut sitä. Vuosia myöhemmin ymmärsin, että ulkoiset syyt olivatkin omia mielen luomia ylitse pääsemättömiä muureja, joita yritin voimalla raivata edestäni. Tämän oivallettuani olen kokenut kaipaamaani sydämen vapautta lisääntyvässä määrin kokonaisvaltaisesti kaikilla tasoilla. Yhtäaikaisesti kokea villiä vapautta ja olla syvästi sitoutunut.

Kuka on Tuulissa?

Lapsena en osannut sanoa toista nimeäni Tuulikki oikein, vaan sanoin Tuulissa. Nimi kuvaa kauniin osuvasti millaisena koen itseni nykyään. Lempeän lämmin kesä tuulen henkäys tai rajun repivää myrskytuulen pauhua, tätä kaikkea voin olla, kokea sisälläni, näyttää tämä kaikki myös ulospäin. Kun uskaltautuu hellittää otteensa, antautua täysillä tuuliin ja elää muutoksen tuulissa.