De-armouring

De-armouring on kehotyöskentelymuoto, hoidon tarkoituksena on purkaa kehoon muodostunutta panssaria.

DE-ARMOURING HOITO LISÄÄ ELÄMÄNVOIMAA

Meille useimmille kertyy elämän aikana kehoon jännityksiä, stressiä ja traumoja joka usein havaitaan kehossa kireyksinä, kipuina, kovettumina, tunnottomuutena ja kutinana. De-armouring menetelmässä näitä jumeja kutsutaan panssariksi. Kehomme varastoi myös henkiset kolhut, tukahdetut tunteet ja traumaattiset kokemukset, jotka jähmettävät kehon sidekudosta eli faskiaa. Panssari estää kehon ja koko olemuksen vapaata virtaavuutta. Tällä menetelmällä voidaan purkaa ja vapauttaa kehollisien jännityksien lisäksi myös tunteita, sen tähden hoito koetaan usein kokonaisvaltaisesti kehollisena rentoutumisena ja vapauden tunteena.

DE-ARMOURING HOIDOSSA KEHOA KÄSITELLÄÄN ERILAISIN KÄSIOTTEIN JA KOSKETUKSIN, KESKITTYEN ERITYISESTI SIDEKUDOKSIIN ELI FASKIAAN

Hoito vaatii hidasta työskentelyä ja kärsivällisyyttä houkutella kehoa avautumaan, luopumaan vanhoista taakoista. Kun keholle antaa turvallista aikaa ja tilaa, niin se omassa viisaudessaan alkaa korjata itse itseään kunhan vain ohjaamme sitä lempeästi oikeaan suuntaan. De-armouring hoidosta tekee erityisen, että tarvittaessa siinä hoidetaan koko kehon lisäksi genitaalialueita. Lantion alue kerää samalla tavalla jännityksiä, tunne muistoja ja kipuja itseensä kuin mikä tahansa kehon osa. Kuitenkaan tätä aluetta ei käsitellä muissa hoitomuodoissa, vaikka genitaalialueet ovat tärkeässä roolissa meidän kokonaishyvinvoinnin ja seksuaalisuutemme kannalta. Lantion alueen hoito voi vapauttaa useilla tasoilla, emotionaalisia seksuaalisia lukkoja ja tunnetaakkoja. Fyysisesti hoito on koettu muun muassa auttavan tunnottomuuteen, yhdyntäkipuihin, orgasmin saamiskykyyn, seksuaalienergian vapaaseen virtaamisen ja elämänilon lisääntymiseen.


DE-ARMOURING HOIDOSSANI ON TANTRINEN LÄHESTYMISTAPA

Kohtaan asiakkaan kokonaisuutena läsnäolevasti, hyväksyen ja kunnioittavasti, hänen kehoaan kuunnellen. Hoidon sisältö, kulku ja hoidettavat alueet sovitaan yhteisesti aina etukäteen, näin asiakkaalla on turvallinen ja luottamuksellinen tila rentoutua hoidon aikana. Hoidossani myös oma intuitioni ohjaa työskentelyäni ja näin jokainen hoito on yksilöllinen, palvelee asiakkaan sen hetkisiä tarpeita ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito vaikuttaa usealla tasolla, vapauttaen ja elävöittäen niin fyysisesti, psyykkisesti, emotionaalisesti ja seksuaalisella tasolla. Näin voimme kokea itseämme ja elämäämme täydemmin ja syvemmin, elää suuremmalla pontentiaalilla ja ilmentää itseämme rohkeammin ja vapaammin.

HOIDON KULKU

Tullessasi hoitoon pääset aluksi istumaan Neurosonic tuoliin 10 min. rentoutusohjelmaan. Ohjelma aktivoi sinun parasympaatista hermostoa jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen.

Tämän jälkeen keskustelemme lyhyesti sinun tämän hetkisen tilanteesi ja hoidon tarpeesi, lisäksi sovimme yhteisymmärryksessä hoidettavan alueen.

Hoidossa voidaan käsitellä esim. seuraavia alueita:

  • Pään alue ja suu sisäisesti
  • Jalat, pakarat ja selkä
  • Rintakehä ja kädet
  • Rintakehä ja vatsa
  • Vatsa ja genitaalit
  • Lantiointensiivi; alaselkä, lantio ja genitaalit

Nämä ovat esimerkkejä hoidettavista alueista, jokainen hoito toteutetaan sinun tarpeiden mukaan.

Hoito tehdään paljaalle keholle, kehosi on peiteltynä koko hoidon ajan, vain hoidettava alue on näkyvillä.

 Käytän hoidossa manteliöljyä tai vaihtoehtoisesti MCT-öljyä eli kookosöljyä.

Hoidon aikana sinun on hyvä keskittyä kehosi tuntemuksiin ja tunteisiin mitä sinussa tapahtuu, olla kontaktissa kehoosi. Hengitykseen keskittyminen helpottaa kehon avautumista mahdollisissa kipu kohdissa tai tunnottomissa alueissa.

Hoidon aikana voi nousta erilaisia tunteita ja tuntemuksia, niillä kaikilla on lupa ja tila tulla näkyväksi ja kuuluvaksi. Sallimalla kehon näyttää mitä siinä tapahtuu, tämä edesauttaa vapauttamaan kehon jumeja. Hoidon päätteeksi on hyvä antaa hoidon laskeutua koko olemukseesi. Mikäli koet tarpeelliseksi kertoa lyhyesti hoidon aikana nousseista tuntemuksista, niin sille on hetki aikaa. Hoidon jälkeen lähipäivien aikana on suositeltavaa ottaa omaa aikaa ja antaa tilaa tietoisuuteen nouseville mahdollisille tunteille ja tuntemuksille.