Asiakaspalautteet

"Tantran ja hoitojen myötä on auennut ihan tosi paljon oivalluksia omasta kehosta. Jotkin tuntemukset kuten vapinat ja kihelmöinnit, joita on pyrkinyt estämään ja kontrolloimaan eivät olekaan heikkouksia vaan hienouksia. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea uutta voin vielä oppiakaan"

Mies 33v.

"Virpi on ohjaajana tasavertainen, lämminsydäminen, rehellinen ja autenttinen. Hänen ohjauksessaan on turvallinen tila avautua sille, mitä ikinä onkaan ja olla aidosti sellainen kuin on."

TRE-ryhmäohjaus

Nainen

"Ihanaa läsnäoloa ja pysähtymistä hetkeen erilaisten harjoitusten kautta. Naiseuden herättelyä ja sen voiman tunnustelua lempeän tekemisen avulla."

TRE/Tantrahetki

Nainen 39v.

"Tunnelma, jonka Virpi tuo mukanaan tilaan ja vuorovaikutukseen on lämmin, aito, rohkea ja samalla täydellisen turvallinen. Tantrakurssin vetäjältä vaaditaan paljon, jotta kurssista muodostuu aidosti hyvä ja rakentava kokemus jokaiselle. Tässä auttaa luottamusta herättävä olemus, vahva ammattitaito sekä rento ja selkeä viestintätaito. Virpin vaikutus on inspiroiva ja rauhoittava ja hän osaa hyvin selkeästi havainnollistaa sekä omien rajojen vetämistä että avarakatseista turvallista kokeilemista ja oman mielen tutkimista."

Tantra

Nainen

"Miellyttävän ja lämminhenkisen hoidon jälkeen, kun tuuli kävi kasvoihin huomasin miten kokonaisvaltaisesti tunsin itseni kehossani. Kokemus sai seksuaalienergiani virtaamaan."

Suun De-armouring

Nainen 39v.

"Virpin turvallinen ja rauhallinen läsnäolo tekee hoitohetkestä ainutlaatuisen intiimin ja herkän. Hän osaa lukea kehoni ja mieleni sanattomia tuntemuksia ja tuoda lempeällä tavalla pinnalle piilossa olevia tunteitani hyväksyttäväksi. Hoidon loputtua tunsin kokevani ainutlaatuisten kaunista, pyyteetöntä rakkautta. Virpin syli ja sydän on avoin."

"Virpin lempeässä läsnäolossa on hyvä rentoutua ja heittäytyä kokemaan hoito kaikilla aisteilla. De-armouring avasi kehossa niin fyysisiä, kuin mielen panssareitakin. Turvallisessa tilassa, turvallisissa ja taitavissa käsissä tunsi olevansa juuri oikeassa paikassa niitä lukkoja avaamassa."

De-armouring

Nainen

"De-armouring tuo mieleeni jossain määrin perinteisen hieronnan, mutta sillä erotuksella että lihasten sijaan keskitytään lihaskudoksiin. Virpin luona tunnelma on myös rennompi ja läheisempi kuin mitä yleensä hierojan vastaanotolla. Virpi teki de-armouring hoidon kehoani kunnioittavasti ja kertoi aina selkeästi mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Jo ennen tuntia olimme sopineet, mitkä kehonosat hoidon aikana tultaisiin käymään läpi. Vatsan seudulle keskittyvän hoitokerrassa käytiin läpi mm. pallea, psoas ja kylkiluiden jääviä lihaskudoksia. Jälkikäteen tuntui että keholle tuli lisää tilaa hengittää, kun jännityksiä saatiin purettua."

De-armouring

Mies 33v.

"Tantran ja hoitojen myötä on auennut ihan tosi paljon oivalluksia omasta kehosta. Jotkin tuntemukset kuten vapinat ja kihelmöinnit, joita on pyrkinyt estämään ja kontrolloimaan eivät olekaan heikkouksia vaan hienouksia. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea uutta voin vielä oppiakaan"

Mies 33v.

Ensimmäisessä tantrisessa valmennuksessa käytiin läpi kehon hyväksymiseen liittyvä kehomonologi-harjoitus. Harjoitus auttoi kiinnittämään huomiota, miten montaa kehonsa ominaisuutta arvostelee todella tuomitsevasti. Vaikka niihin asioihin kiinnittää silloin tällöin huomiota, niin tässä tilanteessa kun asiat sanoi ääneen niin niitä alkoi myös miettimään eri tavalla. Olisi varmasti vapauttavaa tehdä joskus sama kehomonologi-harjoitus ilman vaatteita. Ensimmäisellä kerralla tehtiin myös vatsan silittely -harjoitus, jossa olin vastaanottavana osapuolena. Oli yllättävän isokin asia, kun sai keskittyä tuntemaan toisen ihmisen antamaa positiivista kosketusta. Jäi lämpöinen olo ja hyvä mieli! Tantra ja harjoitukset herättävät minussa lukemattoman määrän ajatuksia. Minun on usein vaikea nähdä mikä ajatuksista on sellainen että se kannattaisi sanoa ääneen. Lisäksi kiinnitän aivan liikaa huomiota siihen miten sanon asiat ja siihen etten sano mitään ns. väärää. Tämän seurauksena jätän usein paljonkin asioita kokonaan sanomatta. Minulla on kaikkien näiden elinvuosien jälkeenkin paljon epävarmuuksia seksiin suhteen liittyen mm. jännittämiseen ja alhaiseen itsetuntoon. Vaikka olenkin näistä asioista uskaltanut avautua aiemminkin niin tuntuu että ne ovat siitäkin huolimatta jääneet vaivaamaan ja vaikuttamaan elämääni. Mielessäni eli ajatus että näitä ongelmia voisi mahdollisesti käsitellä, jollain tapaa Virpin tunnilla, mutta epäröin miten asian ottaisi esille tai oliko tämä oikeastaan oikea paikka tuoda seksiongelmiaan esille. Virpi osasi kuitenkin hyvin lukea pienistä vihjeistä tarpeeni ja minulta lempeästi ja suoraan, onko minulla seksiin liittyen jokin asia joka painaa mieltäni. Näin minun oli helpompi avautua asiasta.

Mies 33v.