Neurosonic

Jos kärsit uniongelmista tai stressistä, Neurosonic-matalataajuushoito voi tarjota sinulle helpotusta.

ANNA KEHOLLE MAHDOLLISUUS RENTOUTUA

Matalataajuushoidon avulla edistät kehosi luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Hoito ohjaa sinut mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, jotta kehosi saa mahdollisuuden rentoutua ja vähentää stressihormonien tuotantoa. Näin nukahtaminen helpottuu ja unen laatu paranee.

KUINKA NEUROSONIC-HOITO TOIMII

Hoidossa asetut tuolille. Sen sisäänrakennetut värähtelijäelementit lähettävät kehoon matalataajuista 20-100 Hz:n värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa rauhoittavasti kehon kautta autonomiseen hermostoon ja mieleen. Hoito vaikuttaa koko kehon alueen tuntoaistin ja lihas-hermojärjestelmän stimulaation kautta keskushermostoon. Näin tahdosta riippumaton toiminta kehossa rauhoittuu ja tämä edistää sisäelinten toimintaa. Yleisimmin tämä havaitaan suoliston ja keuhkojen toiminnan paranemisena, korkean verenpaineen laskuna, selittämättömien kipujen lieventymisestä sekä unen laadun paranemisena ja rauhallisempana olonsa. Tätä kautta vireystila ja mielialakin paranevat.


MATALATAAJUUSHOITO SOPII KAIKENIKÄISILLE

Sitä pidetään yleisesti turvallisena rentoutusmuotona, voidaan myös hyödyntää pelkästään omana hoitonaan tai sitten osana hoitokokonaisuutta.

MILLOIN NEUROSONIC-LAITETTA EI TULE KÄYTTÄÄ

Jos sinulla on:

❁ akuutti tulehdustila

❁ akuutti veritulppa

❁ aktiivinen syöpä

❁ flunssa ja kuume

❁ välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa

❁ vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)

❁ olet raskaana

❁ sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara

Älä myöskään käytä laitetta samana päivänä, jolloin olet ottanut rokotuksen. Hyvä muistisääntö on, että jos saat liikkua ja harrastaa liikuntaa normaalisti, voit käyttää matalataajuuslaitetta. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä laitteen käyttöä.